Ga naar inhoud
Home Bouwkundig Adviesbureau

Bouwkundig Adviesbureau

Keuringsdienst voor Wonen is hét Bouwkundig Adviesbureau in de regio Noord-Holland, Zuid Holland en Utrecht. Bij ons kunt u onder andere terecht voor een bouwkundige keuring van uw woning, een essentieel onderdeel wanneer u een woning koopt. Maar ook voor andere bouw en woningtechnische onderzoeken kunt u bij ons terecht. Hieronder vind u een opsomming van alle diensten die we u kunnen bieden. Kunnen wij iets voor u betekenen, neem, dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwkundige Keuring

Heeft u plannen om woning te kopen en wilt u weten in welke staat de woning verkeert? Dan is een bouwkundige keuring één van de onderdelen die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat u een woning zonder grote gebreken. Als bouwkundig adviesbureau voeren wij dit volledig voor u uit. Na het uitvoeren van de inspectie ontvangt u een volledig onafhankelijk rapport over de betreffende woning.

Energielabel

Het energielabel van woningen wordt steeds belangrijker en is sinds a januari verplicht verkoop.Heeft uw woning een gunstig energielabel dan kan dit op dat moment een meerwaarde opleveren. Bouwkundig adviesbureau Keuringsdienst voor Wonen kan u hiermee helpen. Het voorlopige energielabel dat uw woning heeft gekregen kunnen wij door middel van een inspectie definitief maken.

Inmeten NEN 2580

Wilt u weten hoe groot uw woning exact is? Vertrouwd u de gegevens zoasl aangegeven op funda niet en wilt u dit graag controleren? Dan is een NEN 2580 meting de oplossing. Deze standaard in het opmeten van een woning zorgt er voor dat u precies weet waar u aan toe bent. U ontvangt een inmeet certificaat waar u precies op kunt zien hoe groot de wining is. Alles volgens de NEN 2580 norm.

Specialistisch Onderzoek

Wilt u verder gaan dan alleen een standaard bouwkundig onderzoek en meer zekerheid over de staat van een woning? Dan komt u uit bij specialistisch onderzoek. Wij beschikken over de benodigde kennis en moderne technieken om deze uit te voeren. Denk aan inspecties van hout, beton, constructies en vloeren.

Bouwtekeningen

Als bouwkundig advies bureau leveren wij bouwtekeningen voor bijvoorbeeld een omgevingsvergunning. Het bouwkundig tekenwerk is van hoge kwaliteit, voldoet aan de normen en wordt conform de geldende regels toegevoegd aan de vergunningsaanvraag.

Omgevingsvergunning

Bij een verbouwing hoort vaak een omgevingsvergunning. In de meeste steden is het uitbouwen van een woning vergunningsvrij. Vaak komt de omgevingsvergunning om de hoek kijken wanneer u bij een verbouwing een draagmuur wilt doorbreken. Hier dienen dan de juiste berekeningen en constructietekeningen voor worden gemaakt zodat de vergunning zonder vertraging kan worden ingediend. Een essentieel iets als u gaat verbouwen, u wilt tenslotte geen vertraging oplopen. Wij nemen dit hele traject op ons en zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel kunt verbouwen.

Bouwkundig Adviesbureau Keuringsdienst van Wonen

 

Heeft u interesse in één van de bovenstaande diensten? Woont u in Utrecht, Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar, Zaandam, Haarlem of in één van de omringende dorpen? Loopt u tegen bouwkundige uitdagingen aan waar u wel een Bouwkundig Adviesbureau bij kunt gebruiken? Neem dan contact op met Keuringsdienst van Wonen. Wij als bouwkundig adviesbureau staan u graag te woord.