Ga naar inhoud
Home Werkwijze MJOP

Werkwijze MJOP

Werkwijze Meerjaren Onderhoudsplan opstellen

Hoe voert Keuringsdienst voor Wonen een Meerjaren Onderhoudsplan uit?

Stap 1: Bestellen MJOP

U kunt via de website een: MJOP: bestellen: of neem telefonisch contact met ons op via 085 – 016 04 40. U kunt aangeven wanneer u de inspectie wilt laten plaats vinden. Wij kunnen binnen 3 dagen een afspraak inplannen en binnen 5 werkdagen ontvangt u digitaal het rapport inclusief factuur.

Wilt u de afspraak wijzigen of annuleren?
U kunt de afspraak tot 48 uur voorafgaand aan de inspectie kosteloos wijzigen. U kunt de wijziging van de bouwkundige keuring doorgeven per email of via telefoonnummer 085-016 04 40.

Voorwaarden
Wanneer u: de MJOP besteld via Keuringsdienst voor Wonen, dan zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U kunt: hier: de algemene voorwaarden voor de oplever keuring rustig op u gemak doornemen.

Stap 2: MJOP

Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan vindt plaats op basis van een bouwkundige inspectie. Tijdens de inspectie voor de MJOP worden de volgende onderhoudsactiviteiten opgenomen:
• Achterstallig onderhoud: door het uitvoeren van een nulmeting wordt het direct noodzakelijke onderhoud bepaald;
• Planmatig onderhoud: hierin wordt het regulier onderhoud voor de komende jaren aangegeven om het pand in een goede staat van onderhoud te houden.
Het doel van een MJOP is dat u inzicht krijgt van de onderhoudskosten die noodzakelijk zijn het betreffende pand voor de komende jaren in goede staat van onderhoud te houden. Hierdoor krijgt men een strak overzicht van het onderhoud en kunnen financiële reserveringen plaatsvinden. De MJOP wordt naar keuze opgemaakt voor 10, 15 of 30 jaar. Daarnaast adviseren wij om de planning elke 3 jaar te actualiseren.

Stap 3: Het Meerjaren Onderhoudsplan

Binnen 5 dagen na de inspectie, met uitzondering van de zon- en feestdagen, ontvangt u dit bouwkundig rapport met factuur per e-mail.

Vrijblijvende offerte aanvragen

We nemen binnen 24 uur contact met je op om je aanvraag door te nemen.