Het verhaal achter Keuringsdienst voor Wonen.

Of u nu bouwkundig advies nodig hebt of begeleiding bij bouwen of verbouwen van een woning, bij ons zit u aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij verstand hebben van zaken als het gaat om advisering en begeleiding bij bouwen, verbouwen, kopen of verkopen van vastgoed.

Hoe het ooit allemaal begon…

Aangenaam. Wij zijn Keuringsdienst voor Wonen. In 2012 opgericht door Sven van der Klein en Guido Jonker. Guido ging al van jongs af aan met zijn vader mee naar de bouw en leerde daar mooie dingen timmeren. Na de nodige diploma’s en jarenlange ervaring in de vastgoedwereld, beheert hij nu samen met Sven Keuringsdienst voor Wonen. Sven heeft veel ervaring opgedaan in de corporatiebranche en vastgoedbeheer. Sven is gedreven in handelen en het bedenken van praktische oplossingen.

Klanten in heel Nederland

Klein begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van 10 specialisten en experts. Iedere dag komen wij met plezier naar het kantoor in Amsterdam om huizenbezitters te helpen met allerhande dillema’s op het gebied van technische zaken rondom vastgoed. Wij werken in een cirkel van 75 kilometer om Amsterdam en kunnen daarmee de garantie afgeven dat wij snel een afspraak kunnen inplannen en een goede prijs kunnen bieden. Uiteraard zijn wij ook bereid om buiten dit gebied u van dienst te zijn.

Voor u een ingewikkeld dilemma, voor ons een helder verhaal

Onze kracht ligt in snel handelen en ingewikkelde bouwkundige dillema’s in begrijpelijke taal omzetten. Heeft u een bouwkundig probleem? Wij staan binnen drie dagen bij u op de stoep voor een gedegen en professioneel bouwkundig onderzoek. Onze keuringsrapporten schrijven wij in heldere en duidelijke taal. Geen poespas, gewoon zoals het is.

Keuringsdienst voor Wonen is onderdeel van Bouwkundige Diagnose B.V. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunt u er zeker van zijn wij u voorzien van het beste bouwkundige advies.

Bouwkundige oplossing nodig? Wij helpen u graag!

U kunt bij onze specialisten terecht voor onder andere een bouwkundig onderzoek, keuring of onderhoudsplan. Bovendien zijn wij experts in bouwbegeleiding bij het bouwen of verbouwen van uw onroerend goed. Maar wij doen meer, veel meer. Kijk op onze website voor een uitgebreid overzicht van al onze diensten.

Vragen? Bel ons. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-0160404 of neem contact op via het contactfomulier

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam

Ons adres:
Nieuwendammerdijk 526M14, 1023 BX Amsterdam

Tel: 085-016 04 40
Email: info@keuringsdienstvoorwonen.nl