Ga naar inhoud
Home Schade-expert woning en bouw
 • Schade-expert woning en bouw

  U moet er natuurlijk niet aan denken maar het kan voorkomen dat uw gebouw schade oploopt. Denk daarbij niet alleen aan bouwschade maar ook aan schade door bijvoorbeeld brand, storm en water. In de meeste gevallen zal een schade-expert woning en bouw van uw verzekeringsmaatschappij beoordelen of de schade is verzekerd en vervolgens de schade komen taxeren. Maar zo’n schade-expert behartigt daarbij altijd de belangen van uw verzekering. In bijna elke verzekeringspolis staat vermeld dat u  ook het recht heeft op een eigen schade-expert, een zogeheten contra-expert. Wij kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn.

  Schade-expert woning en bouw: voorkom verzekeringsproblemen

  Als u Jonker van der Klein inschakelt als schade-expert op het gebied van woning en bouw, behartigen wij uw belangen direct na de schade. Tot het moment dat er overeenstemming is met de verzekeringsmaatschappij over de hoogte van de schade blijven wij u bijstaan. Onze assistentie is van groot belang: niet alleen tijdens de fase direct na de schade maar ook op de langere termijn. Als u kiest voor de schade-experts van Jonker van der Klein bent u verzekerd van een partij met een duidelijke en onafhankelijke positie, zonder belangenverstrengeling.

  Schadeonderzoek

  Als de situatie complex is en meerdere oorzaken een rol spelen, biedt Jonker van der Klein via maatwerk een passend schadeonderzoek aan met bijbehorende hersteladvies. Daarbij kijken wij breed naar bouwkundige, installatietechnische en/of gebruikersoorzaken.

  Complexmatig schadeonderzoek

  Complexmatig schadeonderzoek is niet alleen gericht op het achterhalen van de oorzaken, maar helpt ook met heldere communicatie richting bewoners. Dat doen we door middel van een enquete en informatieavonden. Hierdoor wordt vastgesteld welke schades collectief voorkomen en welke afhankelijk zijn van bewoners/gebruikers van het pand. U ontvangt daarna een concreet plan van aanpak voor uw complex.

  Deskundigonderzoek

  Onze expertise wordt ook ingezet bij rechtszaken en geschillen. We onderzoeken de schade op locatie, passen daarbij hoor en wederhoor toe en betrekken in ons oordeel de aangeleverde stukken. Een dergelijke aanpak gebruiken we tevens bij een mogelijk verschil met bijvoorbeeld een aannemer over opgeleverd werk.

  Wat doet een schade-expert woning en bouw?

  We beschikken over een goed en gekwalificeerd team van medewerkers die stuk voor stuk beschikken over een bouwkundige achtergrond. U kunt onze schade-experts inschakelen voor werkzaamheden op het gebied van contra-expertise, bouwkundige keuringen, vooropnames en nulmetingen, opleveringen, taxaties en bouwbegeleiding. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere gevallen van schade of bouwkundige vraagstukken.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over het inschakelen van een schade-expert woning en bouw voor uw (schade)situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 • Vrijblijvende offerte aanvragen

  We nemen binnen 24 uur contact met je op om je aanvraag door te nemen.