Taxatie

Gaat u nieuw huis kopen? Laat dan door Keuringsdienst voor Wonen een taxatie uitvoeren. Keuringsdienst voor Wonen voert de taxaties uit door gelieerde partners, zo kunnen wij in diverse plaatsen de taxaties aanbieden. De taxatie die wij uitvoeren worden uitgevoerd door taxateurs die geregistreerd zijn bij het NWWI. Het NWWI is een onafhankelijke organisatie. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt.

Deze taxaties worden voor vele doeleinden gebruikt. Zo worden er veel gevalideerde rapporten besteld die dienen als onderbouwing bij een hypotheekaanvraag voor aankoop of verbouwing. Ook bij een aan- of verkoopbeslissing is het vaststellen van de juiste waarde van groot belang. Woningbouwverenigingen plaatsen opdrachten in het kader van wetgeving bij verkoop van sociaal bestand of nieuwbouw. Dit kunnen individuele rapporten of complex taxaties zijn. Beide worden met grote zorg uitgevoerd en vlot geleverd.

In het kader van correct verzekeren kunnen er ook waarderingen worden gedaan om de herbouwwaarde inzichtelijk te maken. Dit om onder- of over verzekeren te voorkomen.

De taxatierapporten van Keuringsdienst voor Wonen, worden door alle erkende Nederlandse financiële instellingen geaccepteerd.

Bekijk hieronder de uitleg over taxatie’s.

Onze prijzen

Onderdeel Toelichting Tarief Bestellen
Taxatie Volgens NWWI <200m2 Op aanvraag Offerte aanvragen
Taxatie & Bouwkundige keuring Volgens NWWI <200m2 Op aanvraag Offerte aanvragen