Ga naar inhoud
Home Blog Wat doet Stichting Starter?

Wat doet Stichting Starter?

visie
Stichting Starter zet zich in voor starters op de woningmarkt. Ze heeft zich ten doel gesteld de starters de mogelijkheid te geven middels het Starterscafé zich te laten voorinformeren en hiermee stabilisatie op de starters woningmarkt te creëren.
Stichting Starter maakt zich hierover zorgen. Al enkele jaren is het internet de grootste informatiebron, maar tegelijkertijd is deze ook vervuilt met gedateerde cijfers en gegevens. Desondanks is de behoefte aan objectieve informatie onder starters nog steeds erg groot. Stichting Starter pleit voor één centraal en objectief informatiepunt.

missie
Stichting Starter is opgericht in mei 2008. Ze houdt zich bezig met het geven van voorlichting aan starters op de woningmarkt. Er is niet altijd voldoende informatie voor starters te verkrijgen. Vragen met betrekking tot hypotheekvormen, subsidieregelingen en woonlasten blijven vaak onbeantwoord via internet en media.
Stichting Starter wil door het geven van eerlijke voorlichting de voor- en nadelen en de mogelijk- en onmogelijkheden van het hebben van een eigen woning aan de starter bekend maken en de vooroordelen wegnemen. Starters hebben nu meer dan ooit de behoefte aan goede voorlichting over hun specifieke mogelijkheden bij het kopen van een huis. Middels de organisatie van laagdrempelige informatiemomenten, de zogeheten “Starterscafés”, kunnen starters in gesprek komen met experts op het gebied van woningmakelaardij, financiering en notariaat.

Wilt u meer weten van Stichting Starter?
Bent u benieuwd uit wie het team van Stichting Starter bestaat?

Marcelle le Feber_Keuringsdienst voor Wonen Marcelle le FeberInitiatiefneemster/ oprichter en bestuurder van Stichting Starter. Marcelle is haar loopbaan begonnen in de makelaardij en vervolgde deze in de financiële dienstverlening. Marcelle is erg betrokken bij de starter op de woningmarkt en maakt zich al jaren hard om juist voor deze groep op te komen. Met haar kenmerkende karakter eigenschappen zijnde , betrokkenheid, vakkennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft zij sinds 2008 vol passie al heel wat starters middels de befaamde Starterscafés voorzien van eerlijke en objectieve informatie.
Apoline Los_Keuringsdienst voor WonenApoline LosApoline is het team Stichting Stater in 2010 komen versterken. Apoline heeft haar eigen communicatie en organisatie bureau. De kwaliteiten als het vlekkeloos organiseren van Starterscafés of andere evenementen ten faveure van de starter op de woningmarkt is Apoline op het lijf geschreven. Ook haar contacten met vele grote organisaties in het onroerend goed zorgt ervoor dat Stichting Starter een goed en belangrijk netwerk heeft om de belangen van Stichting Starter zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen.
Annegien Hanemaaijer_Keuringsdienst voor WonenAnnegien HanemaaijerAnnegien is het team Stichting Starter in 2014 komen versterken. Annegien heeft jarenlange ervaring binnen de makelaardij en financiële dienstverlenging. Vanuit haar eigen expertise in de afgelopen jaren met het organiseren van Starterscafés voor de makelaars- en hypotheekadvieskantoren heeft Annegien de overtuiging het inmiddels bewezen concept van de Stichting Starter enthousiast en doelgericht over te brengen op collega’s binnen de woningmarktbranche. Door haar doorzettingsvermogen en communicatiekracht weet zij partijen door het hele land te enthousiasmeren om de woonstarter te bereiken, of het nu Starterscafés zijn op een avond, een startersdag of week van de starter. Annegien weet hier wel raad mee en is daarom bereikbaar als uw accountmanager.

 

Wilt u in contact komen met Stichting Starter, een lokaal Starterscafé bespreken of ideeën uitwisselen?

Postbus 3019, 1801 GA te Alkmaar Telefoon: 06 2315 4445 info@stichtingstarter.nl

Stichting Starter - Keuringsdienst voor Wonen