Ga naar inhoud
Home Over ons
 • Over Keuringsdienst voor Wonen

  Het verhaal achter Keuringsdienst voor Wonen.

  Of je nu bouwkundig advies nodig hebt of begeleiding bij bouwen of verbouwen van een woning, bij ons zit je aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij verstand hebben van zaken als het gaat om advisering en begeleiding bij bouwen, verbouwen, kopen of verkopen van vastgoed.

  Hoe het ooit allemaal begon!

  Aangenaam. Wij zijn Keuringsdienst voor Wonen. In 2012 opgericht door Sven van der Klein en Guido Jonker. Twee jonge ondernemers met een gezamenlijk passie! Bouwkundige inspecties omzetten in een helder verhaal.

   

  Eind 2018 is Keuringsdienst voor Wonen overgenomen door Van Roemburg & Woning Diagnose. Waardoor wij nu een complete dienstverlening voor de vastgoedbranche kunnen verzorgen: Taxaties uitvoeren, bouwtechnische keuringen, MJOP’s opstellen, VVE beheer, energielabels opstellen, huurpunten tellingen, woningfotografie, NEN 2580 metingen uitvoeren en interactieve plattegronden. Bij een opdracht kunnen wij meerdere diensten voor je uitvoeren, waarbij alles in een overzichtelijk pakket wordt weergegeven. Hierdoor zal het voor jou een transparant en duidelijk geheel worden. Met ons kan je de aan- of verkoop van jouw pand bespoedigen.

  Voor jou een ingewikkeld dilemma, voor ons een helder verhaal

  Onze kracht ligt in snel handelen en ingewikkelde bouwkundige dilemma’s in begrijpelijke taal omzetten. Heb jij een bouwkundig probleem? Wij staan binnen drie dagen bij jou op de stoep voor een gedegen en professioneel bouwkundig onderzoek. Onze keuringsrapporten schrijven wij in heldere en duidelijke taal. Geen poespas, gewoon zoals het is.
  Keuringsdienst voor Wonen is onderdeel van Bouwkundige Diagnose B.V. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kun je er zeker van zijn wij jou voorzien van het beste bouwkundige advies.

  Bouwkundige oplossing nodig? Wij helpen je graag!

  Je kunt bij onze specialisten terecht voor onder andere een bouwkundig onderzoek, keuring of onderhoudsplan. Bovendien zijn wij experts in bouwbegeleiding bij het bouwen of verbouwen van jouw onroerend goed. Maar wij doen meer, veel meer. Kijk op onze website voor een uitgebreid overzicht van al onze diensten.

  Vragen? Bel ons. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-016 04 40 of neem contact op via het: contactfomulier

 • video-banner
 • Klanten in heel Nederland

  Klein begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van 10 specialisten en experts. Iedere dag komen wij met plezier naar het kantoor in Amsterdam om huizenbezitters te helpen met allerhande dillema’s op het gebied van technische zaken rondom vastgoed. Wij werken in een cirkel van 75 kilometer om Amsterdam en kunnen daarmee de garantie afgeven dat wij snel een afspraak kunnen inplannen en een goede prijs kunnen bieden. Uiteraard zijn wij ook bereid om buiten dit gebied jou van dienst te zijn.

  Onze locatie

  Wij zijn gevestigd in Amsterdam

  Ons adres:
  Nieuwendammerdijk 526M14, 1023 BX Amsterdam

  Tel: 085-016 04 40
  Email: info@keuringsdienstvoorwonen.nl

Het team

Wij staan klaar om jou verder te helpen