Ga naar inhoud
Home Blog ERA Open Huizen dag op zaterdag 13 december tussen 11.00 en 15.00 uur

ERA Open Huizen dag op zaterdag 13 december tussen 11.00 en 15.00 uur

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Op zaterdag 13 december heb je de mogelijkheid om je tussen 11.00 en 15.00 uur te oriënteren op de huizenmarkt!

Tijdens de ERA Open Huizen Dag kan je zonder afspraak woningen bezichtigen. Je droomhuis is nog nooit zo bereikbaar geweest! De rente is historisch laag en de maandlasten en de huizenprijzen zijn aantrekkelijk. Goed rekenende kopers slaan nu hun slag. Wist je trouwens dat ca. 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats dan zijn huidige woonplaats zoekt? ERA-makelaars kunnen dan met hun landelijke netwerk een uitstekende rol vervullen in de oriëntatiepogingen van de verhuizende consument in zijn of haar nieuwe beoogde woonplaats. Kijk de komende weken regelmatig op onze site naar de deelnemende huizen. Er worden namelijk tot op de dag zelf nog nieuwe deelnemende huizen aangemeld.

Tijdens deze dag kunt u gebruik maken van onze meeloopkeuring voor slechts €145,- in plaats van €165,- (deze actie geld alleen tijdens de ERA Open Huizen dag)

Bestel uw meeloopkeuring

1 NAW gegevens
2 Contactpersoon
3 Adres te keuren woning
4 Product opties