Ga naar inhoud
Home Portfolio Koelmalaan Alkmaar
 • Koelmalaan Alkmaar

  Koelmalaan Alkmaar

  Project bouwkundige nulmeting uitgevoerd in verband met wegwerkzaamheden door de gemeente Alkmaar. Wij hebben het complex aan de Koelmalaan in kaart gebracht.

  Nulmeting / vooropname

  De staat van de woning of het gebouw wordt dan schriftelijk en visueel vastgelegd. Het is een nauwgezette inspectie van de constructieve onderdelen van een gebouw en de zogenaamde risico-onderdelen. Alles wordt vervolgens vastgelegd in een schriftelijk rapport zodat u een tastbaar iets in handen heeft.

  Waarom een nulmeting uitvoeren?

  Tijdens de bouw vinden er nogal wat bouwactiviteiten plaats die schaderisico’s met zich meebrengen. Niet alleen voor het gebouw of de infrastructuur zelf, maar ook voor de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als grond- en heiwerk, vrachtverkeer en het in- en uitrijden van damwanden. U wilt natuurlijk niet dat er achteraf discussie ontstaat over eventuele schade en de grootte van die schade. Daarom is het van belang om voordat de werkzaamheden beginnen de status vast te leggen. Wij kunnen voor u zo’n nulmeting uitvoeren.